Află online care este suma de plată pentru impozitul auto

Vestea bună pentru cei care vor să afle care este suma pe plată pentru impozitul auto, este că o pot face exclusiv online. De asemenea, achitarea impozitului auto se poate face prin intermediul unui computer sau al unui smartphone, așa că nu mai este nevoie să mai stai la cozi.

Vreau să plătesc impozitul auto online!

Nimic mai simplu! Ai nevoie doar de o conexiune la internet și de un cont pe ghiseul.ro. După crearea unui cont te poți loga / autentica pe site. Pentru a crea un cont ai nevoie de introducerea câtorva date personale, precum și a numărului de card. Această solicitare este gratuită. NU se va extrage nicio sumă din contul tău.

Unde văd cât am de plata la impozit?

După ce te-ai logat în contul tău de pe ghiseul.ro poți afla toate taxele, impozitele (inclusiv cel auto) sau amenzile pe care le ai de plată. Tot prin intermediul contului le poți și achita.

Pandemia a accelerat tranziția spre această modalitate de achitare a taxelor online. La jumătatea lunii februarie ghiseul.ro număra 900.000 de utilizatori înscriși în platformă.

Facebook
WhatsApp
Abonare Newsletter

Ştiri OkAuto.ro ✔️

Abonează-te acum la Newsletter-ul nostru şi primieşti unltimele noutăţi pe email.

  • Nici un comentariu
  • Adaugă Comantariu

    Articole Similare

    DETALII PROGRAMUL RABLA 2022

    Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.000 lei pentru o mașină veche