Jeep a prezentat Wrangler Magneto, versiunea electrică

Cei de la Jeep a prezentat conceptul Wrangler Magneto, care prefigurează o versiune electrică a celebrului offroader.

Conceptul Jeep Wrangler Magneto are la bază modelul în două portiere al lui Jeep Wrangler Rubicon. Pentru a-l transforma în vehicul electric, inginerii au înlocuit motorul termic și unele dintre echipamentele auxiliare  cu un motor electric. Acesta este alimentat din patru pachete de baterii.

Potrivit celor de la Jeep, motorul electric al conceptului Magneto dezvoltă 285 CP și un cuplu maxim de 370 Nm. Nu pare impresionant, dar este suficient pentru a asigura o accelerație de la 0 la 100 km./h în 6,8 secunde. Jeep nu a prezentat informații privind autonomia.

Jeep Wrangler Magneto este deocamdată doar un concept, iar versiunea finală ar putea ajunge la clienți abia peste mai mulți ani. Chiar dacă oficialii Jeep au anunțat că toate modelele din gamă vor avea versiuni electrificate, o versiune electrică 100% a lui Jeep Wrangler încă nu a fost confirmată încă. Jeep a început deja comercializare unei versiuni cu încărcare la priză a lui Wrangler, sub noua gamă „4xe”.

 

Facebook
WhatsApp
Abonare Newsletter

Ştiri OkAuto.ro ✔️

Abonează-te acum la Newsletter-ul nostru şi primieşti unltimele noutăţi pe email.

  • Nici un comentariu
  • Adaugă Comantariu

    Articole Similare

    DETALII PROGRAMUL RABLA 2022

    Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.000 lei pentru o mașină veche