Mercedes-AMG A 35 și CLA 35 primesc o ediție specială denumită „Edition 55”

Divizia de performanță AMG a producătorului german de automobile Mercedes-Benz sărbătorește în acest an 55 de ani de existență. Cu acest prilej nemții introduc o ediție aniversară denumită „Edition 55” pentru modelele compacte A 35 și CLA 35. Ambele mașini sunt disponibile exclusiv în Europa.

După modelul aniversar AMG G63 „Edition 55”, bazat pe G-Class, acum a venit rândul compactelor A 35 și CLA 35 să primească ediția specială. Noile versiuni ale celor două modele sunt disponibile în două nuanțe pentru caroserie: Cosmos Black Metallic și Digital White Metallic. În partea inferioară a caroseriei găsim un desen care redă o porțiune din sigla AMG.

Mașinile vin cu jante din aliaj de 19 inch cu 14 spițe finisate în nuanța Titanium Grey mat. Totodată, ele sunt disponibile standard cu pachetul AMG Aerodynamics. Acesta include elemente aerodinamice vopsite în negru lucios: splitter frontal, eleron spate, difuzor și prize de aer. De asemenea, clienții vor putea comanda unul dintre pachetele AMG Night Package și AMG Night Package II. Pachetul exterior este completat de terminațiile cromate finisate în negru lucios ale sistemului de evacuare și de geamurile fumurii. Bușonul rezervorului prezintă inscripția AMG.

Sursa: Mercedes-Benz

Facebook
WhatsApp
Abonare Newsletter

Ştiri OkAuto.ro ✔️

Abonează-te acum la Newsletter-ul nostru şi primieşti unltimele noutăţi pe email.

  • Nici un comentariu
  • Adaugă Comantariu

    Articole Similare

    DETALII PROGRAMUL RABLA 2022

    Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.000 lei pentru o mașină veche