Mustang Shelby GT500, pachetul Venom cu peste o mie de cai putere

Cei de la Hennessey Performance prezintă noul proiect cu peste o mie de cai putere, numit Venom 1000. De această dată, atelierul ales modelul Ford Mustang Shelby GT500, partenerul fidel din care să stoarcă puterea imensă, iar rezultatul final poate fi numit drept un record în rândul programurilor de tuning dedicate faimosului muscle car american, or până şi cei de la Shelby American au oferit cu 200 CP mai puţin, decât oferă acum Hennessey.

Puterea maximă este disponibilă doar alimentând cu combustibil E85, pe când cu benzină motorul va putea dezvolta cel mult 912 CP. Proiectul pare să nu fi fost finalizat încă, or cei de la Hennessey realizează etapele finale de teste, în cadrul cărora creatura bazată pe Shelby GT500 poate fi văzută în acţiune, iar noi vă invităm să-i auziţi şi „vocea” în clipul video de mai jos.

Preţurile modificărilor nu au fost afişate încă, dar cel mai probabil vor depăşi suma de 50 mii dolari americani, astfel încât cu tot cu achiziţia unui Shelby GT500 în versiunea de serie, preţul ar depăşi 120 mii dolari. Hennessey va oferi garanţie standard de 3 ani sau cel mult 36 mii mile de parcurs. Numărul de unităţi planificate spre producţie nu a fost dezvăluit.

Facebook
WhatsApp
Abonare Newsletter

Ştiri OkAuto.ro ✔️

Abonează-te acum la Newsletter-ul nostru şi primieşti unltimele noutăţi pe email.

  • Nici un comentariu
  • Adaugă Comantariu

    Articole Similare

    DETALII PROGRAMUL RABLA 2022

    Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.000 lei pentru o mașină veche