Ferrari vine cu primul său supercar 100% electric

Ferrari va exploata noi tehnologii cu primul său supercar 100% electric. Mult anticipatul model electric al mărcii va ajunge însă pe piață odată ce tehnologiile vor fi suficient de sofisticate.

Primul Ferrari electric nu va fi lansat pe piață mai devreme de 2025. Acesta va beneficia de noi tehnologii care să fie conforme cu valorile și tradiția mărcii, a precizat Enrico Galliera, șeful comercial al Ferrari.

Galliera a mai spus că nici un Ferrari electric nu va ieși pe porțile uzinei din Maranello, mai devreme de cinci ani. Iar un astfel de plan nici nu va fi accelerat prin apariția pe piață a altor super-EV-uri de lux, precum Pininfarina.

„Sunt câțiva concurenți care vor intra pe piață cu noi tehnologii pe care și noi le avem în vedere, dar va fi asta  cu adevărat o problemă pentru Ferrari? Cred că nu, datorită nișei specifice pe care Ferrari o atinge” a declarat Galliera pentru Autocar.

Ferrari va exploata noi tehnologii cu primul său supercar 100% electric

„Va declanșa acest lucru interesul lui Ferrari pentru o astfel de piață? Nu. Credem cu fermitate că tehnologia bateriilor nu este deocamdată suficient de dezvoltată pentru a întruni nevoile unui supercar. Și nu credem că în următorii cinci ani tehnologiile vor fi capabile să fie conforme pretențiilor mărcii Ferrari.”

Facebook
WhatsApp
Abonare Newsletter

Ştiri OkAuto.ro ✔️

Abonează-te acum la Newsletter-ul nostru şi primieşti unltimele noutăţi pe email.

  • Nici un comentariu
  • Adaugă Comantariu

    Articole Similare

    DETALII PROGRAMUL RABLA 2022

    Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.000 lei pentru o mașină veche