Informații despre BMW i7 / noua generație Seria 7

BMW Seria 7 a ajuns la cea de-a șaptea generație și a primit o versiunea electrică denumită BMW i7. Sedanul electric este echipat cu Theatre Screen, care se extinde din plafon şi înlocuieşte ecranele clasice din spătarele scaunelor. Acest ecran panoramic are o rezoluție 8K și diagonală de 31 de inch.

Theatre Screen a fost prezentat în cadrul CES 2022 din Las Vegas. Acesta va putea fi folosit de pasagerii din spate pentru a viziona filme sau pentru a asculta muzică. Acest lucru va fi posibil datorită colaborării dintre BMW Group și Amazon.

Noul BMW Seria 7 este oferit la nivel mondial exclusiv într-o variantă de caroserie cu ampatament lung, care maximizează spaţiul în compartimentul din spate. Lansarea pe piaţa mondială a noului BMW Seria 7 începe în noiembrie 2022.

Sursa articol: https://www.promotor.ro

Facebook
WhatsApp
Abonare Newsletter

Ştiri OkAuto.ro ✔️

Abonează-te acum la Newsletter-ul nostru şi primieşti unltimele noutăţi pe email.

 • Andrei
  aprilie 23, 2022 at 5:49 pm

  BMW tot BMW ramane

 • tadalafil tablets 40 mg
  decembrie 4, 2023 at 1:48 am

  tadalafil tablets 40 mg

  Informații despre BMW i7 / noua generație Seria 7 – OkAuto.ro ✔️ | Vanzari auto ieftine, autoturisme noi si second hand.

Adaugă Comantariu

Articole Similare

DETALII PROGRAMUL RABLA 2022

Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.000 lei pentru o mașină veche