Audi a prezentat noul Audi e-tron GT

Prezentare digitală în cadrul Zilei Progresului. Duesmann, Președintele Consiliului de Administrație Audi: ,,Un semn clar că marca Audi este pregătită pentru viitor”. Noul gran turismo 100% electric reprezintă continuarea ofensivei de electrificare a mărcii.

Audi și-a prezentat noul vârf de lance electric, modelul Audi e-tron GT*, într-o demonstrație de condus plină de energie, în cadrul unei premiere mondiale cu participanți de înalt calibru. În cadrul celor două evenimente ale Zilei Progresului, Audi a etalat principalele detalii ale noului său gran turismo 100% electric: performanțe dinamice, design emoțional și sustenabilitate.

„e-tron GT* este un gran turismo unic, proaspăt reinterpretat pentru viitor. Designul său reprezintă un reper de netăgăduit pentru segmentul auto premium. Iar împreună cu performanțele sale dinamice impresionante, acest automobil conferă mobilității electrice un caracter emoțional fără egal,” explică Markus Duesmann, Președintele Consiliului de Administrație Audi. „Pentru că nu doar conceptul de propulsie al modelului gran turismo este sustenabil, ci întreaga noastră producție de la unitatea Audi Böllinger Höfe funcționează cu o balanță energetică de carbon neutră. Acestea sunt semnale importante pentru unitatea noastră de producție, pentru angajații noștri și pentru viabilitatea pe termen lung a mărcii Audi,” Totodată, Audi a stabilit un nou benchmark cu premiera sa mondială digitală din cadrul Zilei Progresului.

Audi e-tron GT* a fost astfel prezentat prin prisma a două evenimente digitale: în Sprintul Progressului, pilotul de Formula E, Lucas di Grassi și antreprenorul pentru proiecte de sustenabilitate și campionul mondial de Formula 1, Nico Rosberg au demonstrat performanțele dinamice ale noului Audi e-tron GT*, alături de noul bolid Audi de Formula E, Audi e-tron FE07. Astfel, la parcurgerea circuitului Audi Driving Experience Center din Neuburg an der Donau, întreaga atenție a fost îndreptată asupra performanțelor dinamice ale noului model electric.

Facebook
WhatsApp
Abonare Newsletter

Ştiri OkAuto.ro ✔️

Abonează-te acum la Newsletter-ul nostru şi primieşti unltimele noutăţi pe email.

  • Nici un comentariu
  • Adaugă Comantariu

    Articole Similare

    DETALII PROGRAMUL RABLA 2022

    Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.000 lei pentru o mașină veche